Illustraties en meer

Op zoek naar een persoonlijk en uniek ontwerp voor jullie geboortekaartje? Misschien is een echte Miss Friszz original dan iets voor je/jullie. Onder de naam Miss Friszz original maak ik, Sophie, illustraties op maat.
Ik werk voornamelijk met papier maar afhankelijk van je/jullie wensen maak ik ook gebruik van foto’s of andere materialen zoals potlood en wol. Hiermee maak ik uiteindelijk een 3d ontwerp voor het kaartje. Tot slot wordt hiervan een print gemaakt; jouw/jullie persoonlijke kaartje.

Miss Friszz original illustraties bunny-met-hoed-klein

Wat kost zoiets ongeveer? Afhankelijk van de omvang van de opdracht kost een illustratie tussen de €300,- en €350,- excl drukkosten. Het is overigens ook mogelijk om het 3d ontwerp van bijvoorbeeld het geboortekaartje erbij te kopen. Deze wordt mooi ingelijst en ingepakt voor €47,50 en is een uniek pronkstuk voor bijvoorbeeld op de babykamer.

Je kunt bij mij overigens niet alleen terecht voor geboortekaartjes, maar ook voor illustraties voor trouw- of verhuiskaarten, tijdschriften of gewoon bijzonder voor aan de muur. Interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via info@missfriszz.nl

Liefs, SophieMiss Friszz original illustraties feest-olifant

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *