Wie is Miss Friszz?

Miss Friszz; friszz, süss en n tikkeltje eigenwijs.

Hey hallo!

Ik ben Sophie en ik maak onder de naam Miss Friszz, vrolijke, gezellige maar vooral feestelijke illustraties. Ik illustreer postkaarten (verkoop mogelijk via wholesale), maar maak ook graag in opdracht illustraties. Mijn slogan zegt het eigenlijk al “Friszz, Süß en een tikkeltje eigenwijs”. Miss Friszz is dé plek wanneer je op zoek bent naar een originele, vrolijke en naar jouw wensen handgemaakte illustratie.

Het idee voor Miss Friszz ontstond tijdens mijn zwangerschap van onze tweeling. Een tof geboortekaartje vinden, bleek niet gemakkelijk. Het aanbod was vooral strak, modern en digitaal gemaakt, terwijl wij op zoek waren naar iets persoonlijks, iets feestelijks en iets bijzonders. De tweeling kwam te vroeg, maar gezond ter wereld. Het leven moet gevierd worden. Vanaf dat moment begon er iets te kriebelen… Toen ik drie jaar later een illustratiewedstrijd won en een summercourse “illustreren met papier” mocht gaan doen, was het duidelijk. Ik had mijn passie voor papier (her)ontdekt.

Sindsdien maak ik illustraties van papier gecombineerd met andere materialen, waardoor er een speels effect ontstaat. Ik hang graag de slingers op en strooi rijkelijk met confetti (iets met je moet zelf van het leven een feest maken), ook in mijn illustraties. Ik wil met mijn illustraties anderen helpen om van zijn/haar moment een echt bijzonder en uniek moment te maken. Dat kan overigens heel breed zijn: van een illustratie voor een geboortekaartje tot een cover voor een promotieonderzoek of een illustratie voor een kookboek. Ik maak er hoe dan ook samen met jou een feestje van!

Wil je een door mijn gemaakte illustratie, kijk dan even bij het onderdeel illustraties en meer op deze website.

Liefs, Miss Friszz

 

DISCLAIMER

Op de inhoud van deze website berust copyright van Miss Friszz. De op deze website gepubliceerde foto’s en teksten zijn door mij gemaakt of mijn eigendom, tenzij anders vermeld.
Mijn foto’s en teksten mogen alleen op het internet of in de media gebruikt worden door derden, mits er een duidelijke link vermeld wordt naar missfriszz.nl en er vooraf toestemming is verkregen.