About Miss Friszz

Miss Friszz; friszz, süss en n tikkeltje eigenwijs.
Mama van een tweeling. En een jonge tweeling trekt inderdaad altijd veel bekijks. Een greep van de vragen die ik minimaal een keer per dag gesteld kreeg (en nu soms nog)…

  • Goh is dat een tweeling (in het begin met twee kleine baby’tjes in een dubbele wagen vond ik die vraag altijd maf)? Ja, het is echt een tweeling.
  • Zijn het twee jongetjes / meisjes? Uhmm een jongetje en een meisje (het maakt overigens voor de vragensteller niet uit dat mijn meisje altijd roze aan had en mijn jongetje blauw of groen). En dan vaak de reactie. Ohh ja dat zag ik inderdaad meteen. Hmmm juist ja vandaar natuurlijk de initiële vraag. En negen van de tien keer de vervolgreactie. Hé dan ben je wel meteen mooi klaar. Tja daar reageer ik dan maar ff niet op want daar heeft nu werkelijk buiten mijn man en mij niemand iets mee te maken haha.
  • Ook nog een leuke… zijn ze eeneiig? Hierbij een korte biologieles. Een combinatie van een jongetje en een meisje is altijd tweeeiig.
  • Zal wel druk zijn? Ik verveel me inderdaad nooit. Maar ook jonge moeders met ‘maar’ één kindje hoor ik over het algemeen niet dat ze super veel tijd over hebben. En of mijn situatie drukker is? Vast wel, maar ik heb geen vergelijking. En heb natuurlijk wel de allerliefste mupkes die er bestaan (ik kan zo af en toe echt zo een zwijmelmama zijn bij het zien van haar eigen kinderen haha).
  • U heeft wel erg lieve / mooie / knappe etc. kindjes. Ja daar ben ik het dus altijd volledig mee eens. En dan zijn al die vorige vragen ineens alweer vergeten.

Goed, dus mama van een tweeling. En de afgelopen drie jaar hebben inderdaad veelal in het teken gestaan van de tweeling. Maar er is meer. Miss Friszz, die in het dagelijkse leven naast de naam mama ook soms luistert naar de naam Sophie, heeft een passie voor alles dat met lekker eten en vooral met taart van doen heeft en is graag creatief bezig. Dankzij een gewonnen illustratiewedstrijd georganiseerd door Elle Aime (Rotterdam) heb ik in 2016 mijn passie voor papier (her)ontdekt. Ik heb dan nu ook de stap gewaagd om als full-time illustrator onder de naam “Miss Friszz Original” mijn geluk te zoeken (zie ook het onderdeel illustraties en meer op deze website). Daarnaast zit ik graag achter de naaimachine, ben ik met naald en draad bezig of bedenk ik een leuke diy.
En tot slot houdt ik van tassen, schoenen, sjaaltjes en sieraden. Welke miss houdt daar niet van toch? En dan komt er nu nog bloggen op de lijst van bezigheden te staan. Over de voorgaande onderwerpen en alles wat mij verder nog zo van het hart moet ;-).

Veel leesplezier! En natuurlijk benieuwd naar je reactie (wie je dan ook moge zijn :-)).
Liefs, Miss Friszz

 

DISCLAIMER

Op de inhoud van deze website berust copyright van Miss Friszz. De op deze website gepubliceerde foto’s en teksten zijn door mij gemaakt of mijn eigendom, tenzij anders vermeld.
Mijn foto’s en teksten mogen alleen op het internet of in de media gebruikt worden door derden, mits er een duidelijke link vermeld wordt naar missfriszz.nl en er vooraf toestemming is verkregen.

De berichten op deze website worden met de grootste zorg samengesteld. Indien deze desondanks feitelijke onjuistheden bevatten, kunnen er geen rechten worden ontleend aan de inhoud.

Opzichtige zelfpromotie of verwijzingen met commerciële doeleinden in de comments op mijn berichten, worden verwijderd of aangepast. Hierover wordt niet gecorrespondeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *