Wie is Miss Friszz?

Miss Friszz; friszz, süss en n tikkeltje eigenwijs.

Hey hallo!

Ik ben Miss Friszz. Daarnaast luister ik ook wel eens naar de naam Sophie. Dankzij een gewonnen illustratiewedstrijd georganiseerd door Elle Aime (Rotterdam) heb ik in 2016 mijn passie voor papier (her)ontdekt. Ik maak illustraties van papier, maar vind het vooral leuk om dit te combineren met andere materialen waardoor er een speels effect ontstaat. Ik hang graag de slingers op en strooi met confetti (iets met je moet zelf van het leven een feest maken), ook in mijn illustraties. Wil je een door mijn gemaakte illustratie of een geboortekaartje laten opmaken, kijk dan even bij het onderdeel illustraties en meer op deze website.

Liefs, Miss Friszz

 

DISCLAIMER

Op de inhoud van deze website berust copyright van Miss Friszz. De op deze website gepubliceerde foto’s en teksten zijn door mij gemaakt of mijn eigendom, tenzij anders vermeld.
Mijn foto’s en teksten mogen alleen op het internet of in de media gebruikt worden door derden, mits er een duidelijke link vermeld wordt naar missfriszz.nl en er vooraf toestemming is verkregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *